Категории

Пребарување

Популарно
Relianeering HW-SES-KIT01
Relianeering HW-SES-KIT01
Relianeering HW-SES-KIT01
Relianeering HW-SES-KIT01

Relianeering HW-SES-KIT01

SES Logger е компактен рачен едноканален собирач на податоци за вибрации. Може да се користи заедно со апликацијата ReSES Communicator инсталирана на мобилен уред, таблет или телефон, со Android и iOS.
Апликацијата ReSES Communicator ги пренесува собраните податоци на платформата базирана на облак ReSES.net и ги презентира информациите од ReSES.net на корисникот.

HW-SES-KIT01 комплетот се состои од:

 • 1 pc SES Logger уред
 • 1 pc 100 mV/g акцелерометар со 1 m кабел и BNC конектор
 • 1 pc заштитен кофер
 • 1 pc адаптер за сензор

Опис на производот

SES logger Едноканален собирач на податоци за вибрации

 • Input - BNC coupling
 • ICP® accelerometer 100mV/g
 • 24-bit ADC
 • Sampling rate 44.1 kHz
 • Dynamic range above 105 dB
 • Measurement range ± 50g
 • Sample length 3 s
 • WiFi and Bluetooth®
 • RFID reader
 • SD card 4 GB
 • LED ring indicator
 • Li-ion main battery 2000 mAh
 • Li-ion backup battery for real-time clock
 • Size: 70×130×35 mm, Weight: 150 g
 • Measurement time per point near 10 s