Категории

Пребарување

Популарно
HANSFORD SENSORS HS-630 Series
HANSFORD SENSORS HS-630 Series
HANSFORD SENSORS HS-630 Series

HANSFORD SENSORS HS-630 Series

Преносниот комплет за мерање на вибрации и температура HS-630 е дизајниран за употреба на почетно ниво, но и како сеопфатен инструмент за следење на вибрации и температура за одржување во сите видови индустрија.
Комплетот се состои од компактен мерач на вибрации со комбиниран бесконтактен сензор за мерење на температурата, рачна сонда, магнетен држач за потрајни инсталации, заштитна торбичка за носење, прирачник за употреба и полначи за батерии за струја и во автомобил.

Опис на производот

Комплет за мерење на вибрации и температура

  • Пренослив
  • Брзина на вибрации и состојба на лежиштето
  • Мерење на температурата
  • Соодветно на ISO 10816-3
  • Батерија што се полни повторно
  • Полнач за струја или во автомобил
  • Индикатор за дефект на сензорот/кабелот
  • Функција за задржување на екранот