Категории

Пребарување

Ново
WEICON Чистач S
WEICON Чистач S
WEICON Чистач S

WEICON Чистач S

Средство за чистење и одмастување за сите метали, стакло, керамика и многу пластики

Опис на производот

  • WEICON Cleaner S ја отстранува масната и мрсната нечистотија од сите метали, како и од керамиката, стаклото и повеќето пластики.
  • Меѓутоа, може да ја нападне површината на термопластиката како што се ПВЦ, плексиглас, полистирен и единечни слоеви боја.
  • WEICON Cleaner S брзо испарува и, за разлика од конвенционалните разредувачи, без да остава остатоци.
  • Може да се користи за чистење и одмастување пред грундирање и боење, за чистење машински делови или пред да се нанесат други производи на WEICON на површини каде мрсното подземје би го нарушило нивниот ефект.
Пакување: 1лит, 5кг, 10кг и 28кг