Категории

Пребарување

Ново Популарно
WEICON Стик за поправка повеќе наменски
WEICON Стик за поправка повеќе наменски
WEICON Стик за поправка повеќе наменски
WEICON Стик за поправка повеќе наменски

WEICON Стик за поправка повеќе наменски

брзо стврднување | исполнет со минерали | одобрение за вода за пиење

Опис на производот

  • Производ со општа намена, за брзи, еластични и прирачни поправки на речиси сите површини.
  • Повеќенаменскиот Стик за Поправки ги полни и запечатува пукнатините, дупките, оштетувањата и протекувањето.
  • Може да се користи на метал, дрво, камен, керамика, пластика и многу други материјали.
  • Поради својата разновидна употреба, WEICON Repair Stick Multi-Purpose е погоден за индустриски апликации, како и за занаетчиски или DIY проекти.
  • Пакување од 57гр и 115гр.