Формулар за контакт

Информации за контакт

Е-пошта: info@ca2m.mk

Тел/Факс: +389 (0) 2 6092 505

Мобилен: +389 (0) 70 385 533

+389 (0) 75 385 533

Адреса: Прашка 23, МК1000 Скопје

Работно време

Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00

Локација