RELIANEERING

Simple. Easy. Smart

“Connecting Knowledge”

Relianeering AB е Шведска технолошка и консалтинг компанија која се базира на долги години искуство во иновативниот развоја и технолошки решенија.
Relianeering е вашиот сервисен и партнер во одржувањето со поврзување на знаењето околу глобусот на умен и ефикасен начин.
Со овозможен достап до најновите технологии вие можете само да профитирате од користењето на програмата за следење на динамичката состојба машинските апликации на едноставен и лесен начин.

 • Нов пристап во
  програмата за следење на состојбата на машината
  CBM
  (Condition-Based Maintenance)

  ReSES.net Платформа

ReSES.net Платформа

ReSES е 100% облак базирана платформа за складирање, управување и анализа на собраните динамички информации со SES-логерите.
ReSES.net овозможува алатки за едноставна и брза конверзија на собраните податоци во корисна информација за поддршка на вашата одлука во стратегијата за оддржување.
Платормата овозможува единствени капацитети за едноставен и лесен начин за примена, како и умен начин на користење на надворешните ресурси за анализа на состојбата.

Мобилен Уред

Со помош на ReSES комуникаторот инсталиран на вашиот мобилен уред, веднаш ги добивате податоците од мерењата.
ReSES комуникаторот ви овозможува да ја следите состојбата на вашата машинска апликација:

 • Вибрации

 • Тренд и алармни нивоа

 • Пречекорени мерни точки

 • Статусот на комуникацијата

SES-logger, еден клик до мерењето на вибрации

Едноставен, Лесен и Умен уред за собирање на податоци.
Поврзете го давачот за вибрации на фиксираната подлошка, сканирајте го RFid тагот и притиснете го копчето.
Една секунда подоцна, прочитаните податоци се складирани во облакот и истите се достапни за ваша/наш анализа во било кое време, било каде.